O nouă poveste a Crăciunului se va scrie anul acesta, la Piatra-Neamț! Veniți să intrați în lumea de poveste, să vă regăsiți în paginile pe care le vom scrie împreună, cu aromă de scorțișoară și colinde aducătoare de liniște sufletească, printre mii de luminițe ce vor întregi atmosfera de basm!

Târgul de Crăciun la Neamț vă așteaptă să simțiți magia Sărbătorilor de Iarnă, să vă bucurați zile și seri la rând de clipe minunate, de strălucire, de Moșul aducător de daruri, de colinde, de povești, de gura cuptorului în care se vor coace colăcei și de tot ce e frumos în cea mai minunată perioadă a anului!

Dragii noștri,

poveștile nu se scriu numai la gura sobei și nu se citesc doar la lumina lămpii! Poveștile se scriu pe viu, așa cum putem să le scriem și noi, împreună, an de an, la Târgul de Crăciun la Neamț!

Vă dăm întâlnire la Curtea Domnească din Piatra-Neamț, unde vă așteptăm pe toți, cu mic, cu mare, să vă umpleți sufletele cu feeria Sărbătorilor de Iarnă!

În fiecare zi a săptămânii, sunteți bineveniți în centrul municipiului Piatra-Neamț, de la prânz și până seara târziu, unde atmosfera de sărbătoare va da în clocot! Weekend de weekend, scena va găzdui artiști care vor oferi publicului cele mai frumoase momente.

„Dăruiește iubire de Crăciun!” O temă atât de veche și atât de actuală, atât de generală și atât de particulară! Oferiți, ca să primiți un crâmpei de dragoste, pentru a simți minunea de Sărbători!

att_1479446354677_scena-13-editat

 

„Moșii“ iernii, colindele și cele mai frumoase melodii, pentru publicul Târgului de Crăciun la Neamț

Deschiderea oficială a Târgului de Crăciun la Neamț va avea loc duminică, 17 decembrie, la Curtea Domnească din municipiul Piatra-Neamț, atunci când se va da startul unui eveniment de anvergură, care se va desfășura timp de o lună și va fi dedicat tuturor celor care vor să simtă bucuria și farmecul Sărbătorilor de Iarnă.

 

Răsfățul gusturilor

Produsele din vitrinele căsuțelor de la „Târgul lui Crăciun“ vor veni în întâmpinarea celor mai rafinate gusturi! Gospodarii din județ, renumiți pentru cum gătesc bucatele specifice zonei, vor mulțumi pe toți cei interesați de produse tradiționale, care le vor umple masa de Sărbători. Afumăturile, burduful sau peștele în cetina de brad, dulciurile vor aduna lumea dornică să își satisfacă poftele de bunătățile locului.

Gerul Crăciunului va fi înmuiat cu o cană de vin fiert, cu aromă de scorțișoară și cuișoare! Grătarele vor sfârâi, iar micii se vor coace în valuri, spre bucuria celor cu poftă de viață!

Ionel Arsene, președintele Consiliului Județean Neamț, invită pe toți nemțenii să se bucure de frumusețea acestui eveniment, care va face din municipiul Piatra-Neamț un punct de atracție pentru turiști și pentru doritorii de frumos!

„Petreceți cu bine, cu drag, în pace și armonie! Veniți să simțiți frumusețea Sărbătorilor într-un loc de poveste! Veniți să scriem o poveste! Povestea Târgului de Crăciun la Neamț!”

Sărbători în iubire!

turn-v2