Ioana Ignat, Andreea Bălan și FAYDEE cântă în deschiderea Târgului de Crăciun la Neamț, ediția a II-a

Duminică, 17 decembrie 2017, în organizarea Consiliului Judeţean Neamţ, prin Centrul pentru Cultură şi Arte „Carmen Saeculare”, se va da startul ediţiei a doua a Târgului de Crăciun la Neamţ.

De la ora 15:00, în prezenţa lui Moş Crăciun, special venit în Piatra-Neamţ pentru acest eveniment, va fi împodobit bradul instalat pe Platoul Curţii Domneşti. Copiii care-l vor ajuta pe Moş vor fi răsplătiţi cu daruri. Află mai multe „Ioana Ignat, Andreea Bălan și FAYDEE cântă în deschiderea Târgului de Crăciun la Neamț, ediția a II-a”

S-a încheiat Târgul de Crăciun de la Neamț

În perioada 4 decembrie 2016 – 5 ianuarie 2017, Curtea Domnească din Piatra-Neamț a fost transformată într-un spațiu magic, specific sărbătorilor de iarnă, unde nemțenii au putut viziona spectacole de calitate și participa la diferite activități culturale.  A fost un Târg de Crăciun cu vizitatori nu doar din Neamț,  ci și din alte județe, zeci de artiști și mii de poze și filme pe rețelele de socializare, pe scurt un succes.

Află mai multe „S-a încheiat Târgul de Crăciun de la Neamț”

Concert extraordinar aseară la Piatra Neamţ. Maestrul Gheorghe Zamfir a susţinut un recital de zile mari, alături de băieţii de la Bere Gratis

Concert extraordinar aseară la Piatra Neamţ. Maestrul Gheorghe Zamfir a susţinut un recital de zile mari, alături de băieţii de la Bere Gratis. Astfel, prima zi de Crăciun a fost plină de voie bună.

Află mai multe „Concert extraordinar aseară la Piatra Neamţ. Maestrul Gheorghe Zamfir a susţinut un recital de zile mari, alături de băieţii de la Bere Gratis”

Dorian Popa, trupa The dAdA și Alexandra Ungureanu au încins atmosfera la Târgul de Crăciun de la Neamț

Sâmbătă seara, în cadrul Târgului de Crăciun, pe scena amplasată la Curtea Domnească au urcat, spre deliciul publicului, Dorian Popa, trupa The dAdA (formată din Septimiu Urzică – voce, chitara ; Mihai Ungureanu – chitara bas, backing vocals; Marian Bobiceag – tobe; Theodor Nicolae – chitara solo, backing vocals) şi Alexandra Ungureanu.

Află mai multe „Dorian Popa, trupa The dAdA și Alexandra Ungureanu au încins atmosfera la Târgul de Crăciun de la Neamț”

Unde mergem în weekend?

Vineri, 16 decembrie, ora 18:00, în cadrul Târgului de Crăciun, pe scena amplasată la Curtea Domnească va urca Ansamblul folcloric „Ciprian Porumbescu” din Suceava. Ansamblul promovează folclorul autentic, obiceiurile și costumele populare printr-o multitudine de spectacole care ilustrează originalitatea  cântului și jocului popular.

Află mai multe „Unde mergem în weekend?”

Elevii clasei de canto (muzică ușoară) a Şcolii Populare de Arte din Piatra-Neamţ, pe scena Târgului de Crăciun de la Neamţ

Joi seara, la Târgul de Crăciun de la Neamţ, pe scena de la Curtea Domnească au urcat elevii clasei de canto (muzică ușoară) de la Şcoala Populară de Arte din Piatra-Neamţ (din cadrul Centrului pentru Cultură şi Arte „Carmen Saeculare” Neamţ).

Află mai multe „Elevii clasei de canto (muzică ușoară) a Şcolii Populare de Arte din Piatra-Neamţ, pe scena Târgului de Crăciun de la Neamţ”

Cei mai talentați copii din centrele de plasament din Neamț au evoluat pe scena de la Curtea Domnească

Seara de duminică, 11 decembrie, a început la Târgul de Crăciun la Neamț, pe platoul de la Curtea Domnească, cu un spectacol de poveste oferit de copiii de la centrele de plasament din judeţ. Micuții au interpretat cântece ce au vestit apropiata Sărbătoare a Naşterii Domnului.

Află mai multe „Cei mai talentați copii din centrele de plasament din Neamț au evoluat pe scena de la Curtea Domnească”